Het vakantiehuisje Kompas Camping Nieuwpoort gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 169.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Kompas Camping Nieuwpoort, Nieuwpoort (West-Vlaanderen)Brugsesteenweg 498620   NieuwpoortBelgiëKompas Camping Nieuwpoort ligt in Nieuwpoort en beschikt over 32 accommodaties.Kompas Camping Nieuwpoort wordt beoordeeld met een: 8.4en heeft een vanaf prijs van: € 169.00Kenmerken: Rust en ruimte Kust Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Luxe Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport Shoppen Restaurants CultuurKompas Camping Nieuwpoort beschikt over de volgende faciliteiten: Nachtportier Mini-market Wasserette Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Snackbar Zwembad voor kinderen À la carte restaurant Glijbaan Stortplaats chemisch toilet Warme douches (gratis) Toiletten Afwasplaatsen Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Kompas Camping Nieuwpoort

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Kompas Camping Nieuwpoort en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *