Het vakantiehuisje Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 185.30 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke, Jabbeke (West-Vlaanderen)Varsenareweg 298490   JabbekeBelgiëHoliday Suites Klein Strand – Jabbeke ligt in Jabbeke en beschikt over 24 accommodaties.Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke wordt beoordeeld met een: 7.4en heeft een vanaf prijs van: € 167.88Kenmerken: Landelijk Rivieren / meren Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport CultuurHoliday Suites Klein Strand – Jabbeke beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Vergaderfaciliteiten Rolstoelvriendelijk Wifi Speeltuin Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Zwembad voor kinderen Zwemvijver met strand Glijbaan Elektrische fiets verhuur Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *