Het vakantiehuisje Domaine Le Boulac gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 360.50 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Domaine Le Boulac, Izier (Luxemburg)Rue du Bois 36B-6941   IzierBelgiëDomaine Le Boulac ligt in Izier en beschikt over 105 accommodaties.Domaine Le Boulac wordt beoordeeld met een: 8.4en heeft een vanaf prijs van: € 360.50Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Nabij dierentuin Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij golfbaan Nabij attractieparkDomaine Le Boulac beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Wasserette Buitenzwembad Restaurant Leeshoek Receptie Lounge Wifi Speeltuin Tennisbaan buiten Vuurwerk vrij Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Snackbar Zwembad voor kinderen Trampoline/Springkussen Pierenbad Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Domaine Le Boulac

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Domaine Le Boulac en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *