Het vakantiehuisje Novasol Vakantiepark Vijverdorp gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 337.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Novasol Vakantiepark Vijverdorp, Rekem (Limburg)Heidestraat 1033621   RekemBelgiëNovasol Vakantiepark Vijverdorp ligt in Rekem en beschikt over 60 accommodaties.Novasol Vakantiepark Vijverdorp wordt beoordeeld met een: 8.2en heeft een vanaf prijs van: € 337.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Rivieren / meren Nabij manege Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Stedelijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Luxe Goedkoop/voordelig Kinderen Shoppen Restaurants Cultuur NatuurgebiedNovasol Vakantiepark Vijverdorp beschikt over de volgende faciliteiten: Sauna Wifi TerrasCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Novasol Vakantiepark Vijverdorp

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Novasol Vakantiepark Vijverdorp en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *