Het vakantiehuisje La Boverie gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 163.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: La Boverie, Jupille (Luxemburg)La Boverie 294B-6987   JupilleBelgiëLa Boverie ligt in Jupille en beschikt over 45 accommodaties.La Boverie wordt beoordeeld met een: 7.1en heeft een vanaf prijs van: € 163.00Kenmerken: Rust en ruimte Rivieren / meren Nabij manege Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij golfbaan KindvriendelijkLa Boverie beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Restaurant Receptie Speeltuin Tennisbaan buiten Terras Snackbar Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje La Boverie

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de La Boverie en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *