Het vakantiehuisje Center Parcs De Vossemeren gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 249.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Center Parcs De Vossemeren, Lommel (Limburg)Elzen 145B-3920   LommelBelgiëCenter Parcs De Vossemeren ligt in Lommel en beschikt over 710 accommodaties.Center Parcs De Vossemeren wordt beoordeeld met een: 7.8en heeft een vanaf prijs van: € 149.00Kenmerken: Rivieren / meren Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk LuxeCenter Parcs De Vossemeren beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Bowling Rolstoelvriendelijk Whirlpool Beautysalon Receptie Boodschappenservice Lounge Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Spelotheek Subtropisch zwemparadijs Pizzeria Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Kinder disco Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur Bubbelbad Buffetrestaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Steengrill restaurant Pierenbad Glijbaan Green key Nederlands EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Center Parcs De Vossemeren

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Center Parcs De Vossemeren en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *