Het vakantiehuisje Novasol Jocomo Parc gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 238.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Novasol Jocomo Parc, Lanaken (Limburg)Maastrichterweg 1aB-3620   LanakenBelgiëNovasol Jocomo Parc ligt in Lanaken en beschikt over 10 accommodaties.Novasol Jocomo Parc wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 238.00Kenmerken: Heuvels / bergen Bosrijke omgeving Stedelijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Kinderen NatuurgebiedNovasol Jocomo Parc beschikt over de volgende faciliteiten: Buitenzwembad Wifi Terras Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Ontbijtservice Telefooncel Zwembad voor kinderen Warme douches (betaald) Toiletten AfwasplaatsenCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 13.00 uurCheck-out voor: 12.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Novasol Jocomo Parc

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Novasol Jocomo Parc en boekingsinformatie <<