Het vakantiehuisje Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 379.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver, Lanaken (Limburg)Heidestraat 1013621   LanakenBelgiëNovasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver ligt in Lanaken en beschikt over 23 accommodaties.Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver wordt beoordeeld met een: 5.6en heeft een vanaf prijs van: € 379.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kinderen NatuurgebiedNovasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver beschikt over de volgende faciliteiten: Wifi Terras Trampoline/SpringkussenCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *