Het vakantiehuisje Bungalowpark Vallée de Rabais gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 192.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Bungalowpark Vallée de Rabais, Virton (Luxemburg)Rue du Bonlieu 1B-6760   VirtonBelgiëBungalowpark Vallée de Rabais ligt in Virton en beschikt over 86 accommodaties.Bungalowpark Vallée de Rabais wordt beoordeeld met een: 6.3en heeft een vanaf prijs van: € 192.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen KindvriendelijkBungalowpark Vallée de Rabais beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Receptie Speeltuin TelefooncelCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Bungalowpark Vallée de Rabais

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Bungalowpark Vallée de Rabais en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *