Het vakantiehuisje La Rochette gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 933.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: La Rochette, La Roche en Ardenne (Luxemburg)Rue Vecpré 646980   La Roche en ArdenneBelgiëLa Rochette ligt in La Roche en Ardenne en beschikt over 15 accommodaties.La Rochette wordt beoordeeld met een: 7.2en heeft een vanaf prijs van: € 280.00Kenmerken: Bosrijke omgeving Wandelen Kindvriendelijk NatuurgebiedLa Rochette beschikt over de volgende faciliteiten: Wifi Speeltuin Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje La Rochette

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de La Rochette en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *