Het vakantiehuisje Vallée Les Etoiles gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 123.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Vallée Les Etoiles, Blaimont (Namen)Rue du Village 25542   BlaimontBelgiëVallée Les Etoiles ligt in Blaimont en beschikt over 190 accommodaties.Vallée Les Etoiles wordt beoordeeld met een: 8.0en heeft een vanaf prijs van: € 108.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk NatuurgebiedVallée Les Etoiles beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Binnenzwembad Wasserette Restaurant Sauna Zonnebank Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Ontbijtservice Supermarkt Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Vallée Les Etoiles

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Vallée Les Etoiles en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *