Het vakantiehuisje Le Bochetay gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 209.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Le Bochetay, Somme-Leuze (Namen)Rue Trou du Renard 9B-5377   Somme-LeuzeBelgiëLe Bochetay ligt in Somme-Leuze en beschikt over 90 accommodaties.Le Bochetay wordt beoordeeld met een: 7.2en heeft een vanaf prijs van: € 209.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Nabij manege Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij golfbaan Kindvriendelijk Goedkoop/voordeligLe Bochetay beschikt over de volgende faciliteiten: Restaurant Receptie Speeltuin Tennisbaan buiten Terras Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Le Bochetay

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Le Bochetay en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *