Het vakantiehuisje Roompot Hillview Resort Grandvoir gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 277.25 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Roompot Hillview Resort Grandvoir, Neufchâteau (Luxemburg)Chem. Du Moulin de la Roche 246840   NeufchâteauBelgiëRoompot Hillview Resort Grandvoir ligt in Neufchâteau en beschikt over 100 accommodaties.Roompot Hillview Resort Grandvoir wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 277.25Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten NatuurgebiedRoompot Hillview Resort Grandvoir beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Mini-market Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Speelparadijs binnen Broodjesservice À la carte restaurant Nederlands EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Roompot Hillview Resort Grandvoir

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Roompot Hillview Resort Grandvoir en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *