Het vakantiehuisje Camping Wilhelm Tell gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 602.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping Wilhelm Tell, Opglabbeek (Limburg)Hoeverweg 87   OpglabbeekBelgiëCamping Wilhelm Tell ligt in Opglabbeek en beschikt over 1 accommodaties.Camping Wilhelm Tell wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 602.00Kenmerken: Landelijk Nabij manege Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Kinderen Restaurants Cultuur NatuurgebiedCamping Wilhelm Tell beschikt over de volgende faciliteiten: Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Whirlpool Manege Fietsverhuur Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Sloepverhuur Buffetrestaurant Pierenbad Nederlands Engels DuitsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 09.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping Wilhelm Tell

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping Wilhelm Tell en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *