Het vakantiehuisje Sunparks Oostduinkerke aan Zee gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 79.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Sunparks Oostduinkerke aan Zee, Oostduinkerke (West-Vlaanderen)Polderstraat 1588670   OostduinkerkeBelgiëSunparks Oostduinkerke aan Zee ligt in Oostduinkerke en beschikt over 288 accommodaties.Sunparks Oostduinkerke aan Zee wordt beoordeeld met een: 6.8en heeft een vanaf prijs van: € 69.00Kenmerken: Kust Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport RestaurantsSunparks Oostduinkerke aan Zee beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Vergaderfaciliteiten Nachtportier Mini-market Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Sauna Turks stoombad Bowling Receptie Speeltuin Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs Ontbijtservice Pizzeria Supermarkt Zwembad voor kinderen Broodjesservice Kinder disco Bubbelbad À la carte restaurant Buffetrestaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Rustruimte Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Sunparks Oostduinkerke aan Zee en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *