Het vakantiehuisje Golden Lakes Village gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 276.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Golden Lakes Village, Froidchapelle (Henegouwen)route de la Plate Taille 516440   FroidchapelleBelgiëGolden Lakes Village ligt in Froidchapelle en beschikt over 130 accommodaties.Golden Lakes Village wordt beoordeeld met een: 7.6en heeft een vanaf prijs van: € 220.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Rivieren / meren Nabij manege Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij golfbaan Nabij attractiepark Kindvriendelijk Luxe Kinderen Watersport Restaurants NatuurgebiedGolden Lakes Village beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Nachtportier Restaurant Sauna Turks stoombad Receptie Wifi Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Zwemvijver met strand Bubbelbad Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Golden Lakes Village

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Golden Lakes Village en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *