Het vakantiehuisje Sunparks Kempense Meren gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 99.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Sunparks Kempense Meren, Mol (Antwerpen)Postelsesteenweg 100B-2400   MolBelgiëSunparks Kempense Meren ligt in Mol en beschikt over 643 accommodaties.Sunparks Kempense Meren wordt beoordeeld met een: 6.7en heeft een vanaf prijs van: € 89.00Kenmerken: Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Shoppen NatuurgebiedSunparks Kempense Meren beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Nachtportier Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Bowling Rolstoelvriendelijk Whirlpool Receptie Boodschappenservice Wifi Speeltuin Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs Pizzeria Snackbar Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Kinder disco Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur Buffetrestaurant Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Sunparks Kempense Meren

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Sunparks Kempense Meren en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *