Het vakantiehuisje Roompot Park Eksel gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 169.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Roompot Park Eksel, Hechtel-Eksel (Limburg)Nieuwstraat 353941   Hechtel-EkselBelgiëRoompot Park Eksel ligt in Hechtel-Eksel en beschikt over 111 accommodaties.Roompot Park Eksel wordt beoordeeld met een: 7.9en heeft een vanaf prijs van: € 169.00Kenmerken: Rust en ruimte Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Kinderen Shoppen NatuurgebiedRoompot Park Eksel beschikt over de volgende faciliteiten: Receptie Wifi Fietsverhuur Elektrische fiets verhuur Nederlands Engels DuitsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Roompot Park Eksel

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Roompot Park Eksel en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *