Het vakantiehuisje Oostappen park Hengelhoef gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 158.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Oostappen park Hengelhoef, Houthalen-Helchteren (Limburg)Tulpenstraat 141B-3530   Houthalen-HelchterenBelgiëOostappen park Hengelhoef ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 250 accommodaties.Oostappen park Hengelhoef wordt beoordeeld met een: 6.2en heeft een vanaf prijs van: € 96.00Kenmerken: Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij attractiepark Kindvriendelijk Luxe Goedkoop/voordelig NatuurgebiedOostappen park Hengelhoef beschikt over de volgende faciliteiten: Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Sauna Turks stoombad Receptie Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs 24-uurs SOS service Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Zwemvijver met strand Bubbelbad À la carte restaurantCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Oostappen park Hengelhoef

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Oostappen park Hengelhoef en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *