Het vakantiehuisje Holiday Suites Zeebrugge gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 154.70 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites Zeebrugge, Zeebrugge (West-Vlaanderen)Kustlaan 978380   ZeebruggeBelgiëHoliday Suites Zeebrugge ligt in Zeebrugge en beschikt over 34 accommodaties.Holiday Suites Zeebrugge wordt beoordeeld met een: 7.2en heeft een vanaf prijs van: € 154.70Kenmerken: Rust en ruimte Kust Wandelen Kindvriendelijk WatersportHoliday Suites Zeebrugge beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Vergaderfaciliteiten Fitness Binnenzwembad Buitenzwembad Sauna Rolstoelvriendelijk Wifi Speeltuin Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Jachthaven Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites Zeebrugge

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites Zeebrugge en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *