Het vakantiehuisje Urban Gardens gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 237.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Urban Gardens, Gent (Oost-Vlaanderen)Campinglaan 169000   GentBelgiëUrban Gardens ligt in Gent en beschikt over 16 accommodaties.Urban Gardens wordt beoordeeld met een: 7.4en heeft een vanaf prijs van: € 237.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Bosrijke omgeving Stedelijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Shoppen Restaurants Cultuur NatuurgebiedUrban Gardens beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Wasserette Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Pizzeria Broodjesservice Green key Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 11.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Urban Gardens

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Urban Gardens en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *